torsdag 25 december 2008

Läste idag på dagen.se:
Två män påstår sig stå bakom norrlandsavdelningen. Den ena uppger att han har ett förflutet som kriminell och missbrukare, men att han nu är en av företagets effektivaste säljare och den som också gör hembesöken. Kassetterna har ursprungligen haft ett annat innehåll, men har spelats över med nytt material och försetts med ny titel.

Det är många saker som är roligt med denna. En gammal kåkfarare som blir en duktig säljare av kristna videokassetter låter ju nästan som ett vittnesbörd. Att det sedan visar sig att dom vill sälja gamla videoband som dom har piratkopierat över får någon slags känsla av 80 tals komedi. Det faktum att Polisen blir inkallad gör det hela ännu mer farsartat. Men kanske det roligaste av allt är att familjen i fråga inte ens har Vhs spelare. Kristna Videobiblioteket bör nog se över tekniken om dom ska gå en ljus framtid till mötes.

1 kommentar:

S sa...

Precis vad jag tänkte! Läste iofs om rackartygen på vk.se, jag.

Hela metoden känns faktiskt ganska förlegad. Idag vill väl 99% av befolkningen helst slippa oannonserat besök. Dessutom vill vi gärna betala med kort på nätet om vi ska köpa något. Det är inte ofta som jag sitter hemma med kontanter överhuvudtaget faktiskt! Jag tackar också nej till en sådan VHS, vi slängde vår VHS-spelare för ett tag sen...